Promasy Onderdelen Online

De onderstaande afbeeldingen zijn 'live' genomen op de website www.AutodemontageBroeren.nl.
Onderdelen Online is in de website geïntegreerd in overleg met de klant. Het is praktisch in elke website mogelijk de Onderdelen Online in te bouwen met behoud van de huisstijl of uiterlijk.

Autodemontage Broeren heeft ervoor gekozen om de onderdelen met prijzen online te zetten, waardoor het mogelijk wordt om met een complete webshop te werken, waar klanten meteen kunnen bestellen en desgewenst met Ideal kunnen betalen.
Het is ook mogelijk zonder prijzen de voorraad online te zetten. Uiteraard vervalt dan de mogelijkheid van direkt bestellen.


Heel precies zoeken op merk, model en onderdelengroep en onderdeel, of breder door bijvoorbeeld alleen een merk en een onderdelengroep te speciferen.

Door een onderdeel in de lijst aan te klikken worden uitgebreide gegevens ervan getoond, met aanwezige foto's.

Een of meerdere onderdelen kunnen in de winkelwagen worden geplaatst.

Na inloggen worden, in eerdere sessies, toegevoegde onderdelen ook getoond.

In het bestelscherm kunnen o.a. verzend- en betaalmethode worden gekozen.

Via 'Mijn Account' kan de klant zijn gegevens en huidige en vorige bestellingen bekijken en zonodig wijzigen.

Ook is het mogelijk bij een onderdeel (prijs-) informatie aan te vragen.

Aanvragen worden binnen één minuut automatisch getoond in het aanvragenscherm. Beantwoorden gaat nog sneller dan dat; alleen even een prijs invullen en de aanvraag wordt beantwoord.
Indien er gebruik wordt gemaakt van de webshop functies dan worden de bestellingen in een apart scherm weergegeven in Promasy.
Facturen worden automatisch aangemaakt en de klant wordt automatisch via e-mail op de hoogte gehouden van wijzigingen in de status van de bestelling.